Shisha Guru – Minzari hookah crown bowl – Howto/Review NEDERLANDS/DUTCH

Gemakkelijke en efficiënte manier van waterpijp roken, de Minzari Hookah Bowl
Zet je waterpijp een echte kroon op met de Minzari Hookah Bowl. Deze nieuwe, alles-in-één, revolutionaire tabakskop van Minzari zorgt ervoor dat waterpijproken nog relaxter en aangenamer wordt. Het bevat een vernuftig warmte-managementsysteem dat ervoor zorgt dat de warmte van je kooltjes perfect over de tabak verdeeld wordt. Want in plaats van de kooltjes op folie op de tabak te plaatsen, leg je de kooltjes hier onder de tabak. De warmte komt dus van onderaf. Hierdoor zal de tabak niet verbranden en je hoeft de kooltjes niet eens te verplaatsen. Bovendien behoren folie spannen en gaatjes prikken tot het verleden wanneer je deze Hookah bowl met warmte-managementsysteem op je waterpijp hebt gezet.

Wanneer de kooltjes kleiner worden kun je simpelweg met de hendel het kooltjes platform naar de tabakskop brengen, waardoor de warmte niet zo ver hoeft te reizen. Hierdoor gaan de kooltjes twee keer zo lang mee dan bij gewone tabakskoppen. Hierdoor houdt de smaak van je tabak tot 1 uur langer aan. Dat is puur genieten! Er is echter nog meer: de Minzari Crown Hookah Bowl biedt indirecte warmte waardoor de rook veel zachter en soepeler wordt. Ook krijg je hierdoor minder inname van chemische stoffen die vrij kunnen komen uit de tabak. Zorgeloos roken doe je dus met de Minzari Hookah Bowl. Overigens is het roestvrijstalen design ook nog eens een juweel voor het oog. Een must have voor alle waterpijpliefhebbers.

Laat ons weten wat je van dit filmpje vindt en wat er beter kan! Laat ons ook weten wat je in het volgende filmpje wilt zien!

Like ons op Facebook:
https://www.facebook.com/ShishaGuruNL

Volg ons op Instagram:
https://instagram.com/shishaguru_nl/

En abonneer op dit kanaal!

Let op dit is wel de imitatie Minzari crown bowl!

Shisha Guru
Music copy rights: Klingande – Jubel
Premium-Hookahs
Http://Premium-Hookahs.nl

Related posts

Leave a Reply