Review Nakhla Zoete Meloen

El Nakhla Sweet Melon buitenverpakkingVandaag nog een review van een heerlijke vrucht, de zoete meloen. Naar mijn mening de lekkerste meloen smaak, maar dit ook niet heel moeilijk aangezien er haast geen meloensmaken te verkrijgen zijn in Nederland. Naast Mizo Watermeloen, is Nakhla Zoete Meloen en Al Fakher Watermeloen/Mint te verkrijgen. (Welke ik zeker nog een keer wil gaan reviewen, zodra ik mijn handen erop kan krijgen)

 

Op de verpakking beeld Nakhla de cantaloup meloen af, maar dit is zeer moeilijk af te leiden uit de rooksessie. Het is een milde smaak met een zoete ondertoon. De smaak en geur is zeer vluchtig, je hebt dus praktisch geen nasmaak en de geur is bijna niet te ruiken na het uitblazen.

 

 Merk  El Nakhla
 Lijn  Normaal
 Smaak  Zoete Meloen
 Nicotine  0,5%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 8,50
 Structuur  Grof, paar takjes, relatief droog
 Setup  Elmas waterpijp
 Keramische Starbuzz tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2 Cocobrico kolen
 Sessie duur  1 uur (door de kleinere tabakskop)
 Reuk Mierzoete meloen geur, niet doordringend
 Smaak Lichtzoet, bijna geen nasmaak
 Rookontwikkeling Vol, 7 op een schaal van 10
 Buzz Gemiddeld tot sterk, 8 op een schaal van 10

 

 

  • El Nakhla Sweet Melon tabak
  • El Nakhla Sweet Melon buitenverpakking

 

Review Nakhla Zoete Meloen Reviewed bySayna on . Een lekkere mild zoete meloensmaak, welke niet enorm aanwezig is. Het is totaal niet overweldigend, wat ervoor zorgt dat het een smaak is waarvan je niet snel genoeg kunt krijgen. Naast Dubbel Appel is dit een smaak dat behoort tot de vaste smaken die op mijn plank staan.</p> <p>Ik ben een grote fan van het onderdeel Buzz. Hoe sterker, hoe beter in mijn boekje. Tijdens het roken viel de buzz reuze mee, maar op de moment waarop ik rust nam, kickte de buzz erin. Nice! Rating: 4.15

Nakhla Zoete Meloen beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Tijdloos Zoet
Een lekkere mild zoete meloensmaak, welke niet enorm aanwezig is. Het is totaal niet overweldigend, wat ervoor zorgt dat het een smaak is waarvan je niet snel genoeg kunt krijgen. Naast Dubbel Appel is dit een smaak dat behoort tot de vaste smaken die op mijn plank staan.</p> <p>Ik ben een grote fan van het onderdeel Buzz. Hoe sterker, hoe beter in mijn boekje. Tijdens het roken viel de buzz reuze mee, maar op de moment waarop ik rust nam, kickte de buzz erin. Nice!

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply