Review Nakhla Vanilla

nakhla vanilla

Deze keer een review van de smaak Nakhla Vanilla.
Dit was de eerste keer dat ik deze smaak in handen heb gehad en associeerde de smaak direct met zijn succesverhalen in de snoep en ijs industrie.

Vanille is een smaakstof afkomstig uit de vruchten van de klimorchidee van het geslacht Vanilla. De naam komt van het Spaanse woord “vainilla”, de verkleinde vorm van “vaina” (betekenis “schacht” of “peulschil”), oorspronkelijk het Latijnse “vagina” (betekenis “schede”)

Bij het openen van de verpakking werd ik begroet met een zeer lichte zoete bloemige geur, waar ik de hoop had op een zeer zoete geur. Het tabak zelf was zeer grof met hier en daar takjes erin. Opvallend was dat er lichte stukjes in de tabak zaten, waarvan ik niet zeker ben of dit toevoegingen van de vanille peulschil is of onderdeel van de tabaksbladeren die ervoor gebruikt zijn.

Wat opviel tijdens het roken was dat het een zeer lichte tabaksmaak had met een vanille ondertoon. Dus als je een fan bent van rustige, lichtzoete tabakken, dan is deze zeker een aanrader. Ik hou persoonlijk van de overheersend zoete tabakken en zal deze in de toekomst waarschijnlijk alleen roken in een mix met een andere smaak? (chocolade /vanille?)

Tabak


Merk: Nakhla
Lijn: Normaal
Smaak: Vanilla/Vanille
Nicotine: 0,5%
Teer: 0,0%
Structuur: Zeer Grof, takjes

Prijs: €8,50
Verkrijgbaar: Sigarenboer

Setup


Waterpijp: Khalil Mamoon Oxidized Deluxe – Temple
Tabakskop: Starbuzz tabakskop
Slang: Narbish hose (V3)
Kool: 2 cocobrico kokosnoot
Accessoire: Kaloud Lotus

Sessie


Reuk: lichtzoet, robuust
Smaak: Zeer robuust, je proeft meer tabak smaak dan de zoete karamel smaak
Rook: Gemiddeld
Buzz: Matig
Duur: 1 uur
Review Nakhla Vanilla Reviewed bySayna on . Een lichtzoete robuuste vanille smaak, voor een rustgevende sessie zonder smaakexplosies. Rating: 2.75

Nakhla Vanilla beoordeling

Een lichtzoete robuuste vanille smaak, voor een rustgevende sessie zonder smaakexplosies.
Smaak
Geur
Rook
Buzz
Lichtzoet

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply