Review Nakhla Mizo Blueberry

Blueberry buitenverpakking

Het is weer tijd voor een nieuwe review en ditmaal weer van een lekker fruitsmaakje. Het is de beurt aan Nakhla Mizo Bleuberry. Mijn eerste indruk toen ik het pakje in mijn handen kreeg was: WOW! Wat komt hier een stevige geur doorheen. Normaal gesproken kun je bij Nakhla inderdaad de geur door het pakje heen ruiken. (Bij Al Fakher ruik je het pas na het openen van de binnenverpakking)

Toen ik de binnenverpakking opende viel ik bijna van mijn spreekwoordelijke stoel af. Voor het eerst zie ik roodgekleurde tabak in een Nakhla verpakking, waar ik normaal bruine tabak tegenkom.

Blueberry ofwel bosbessen, het is een vrucht wat ik niet dagelijks eet en weet dus ook niet hoe dit precies smaakt. Van wat ik nu ervaar tijdens het roken moet het een lekker friszoete besje zijn, want ondanks dat er geen mint mix is, is het een zeer frisse smaak.

Er is bijna geen nasmaak te proeven, maar tijdens het inhaleren proef je een lekker bessensmaakje. Helaas geen grote buzz zoals ik gewend ben van de normale Nakhla lijn, maar dat neem ik voor lief aangezien de rookontwikkeling groter was.

Naarmate de sessie tegen de 1.5 uur aankwam begon de smaak al af te zwakken wat jammer was, omdat ik de meeste andere smaken toch wel proefde tegen de 2 uur aan.

 Merk  Nakhla
 Lijn  Mizo
 Smaak  Blueberry
 Nicotine  0,5%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 8,50
 Structuur  Grof, veel takjes, Vochtig maar minder plakkerig
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2 Cocobrico kolen
 Sessie duur 1.5 uur
 Reuk Zeer sterke bessen geur, geen idee hoe bosbessen ruiken, maar het zal vast accuraat zijn.
 Smaak Frisse fruitsmaak, voor een smaak zonder mint is het zeer fris.
 Rookontwikkeling Zeer vol
 Buzz Gemiddeld

 

 

Review Nakhla Mizo Blueberry Reviewed bySayna on .

Ik ben een groot voorstander van fruitsmaakjes vanwege het feit dat deze vrijwel altijd accuraat zijn qua smaak. Of dat in dit geval ook zo is moet ik maar voor waar aannemen, aangezien ik mij de smaak van bosbessen niet goed voor de geest kan halen.

Voor de liefhebbers van fruitsmaken is dit er een die je zeker moet proeven! Deze tabak produceert grote rookwolken met een duidelijke zoete smaak. De buzz is gemiddeld.

Rating: 3.95

Nakhla Mizo Blueberry

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Overheerlijk

Ik ben een groot voorstander van fruitsmaakjes vanwege het feit dat deze vrijwel altijd accuraat zijn qua smaak. Of dat in dit geval ook zo is moet ik maar voor waar aannemen, aangezien ik mij de smaak van bosbessen niet goed voor de geest kan halen.

Voor de liefhebbers van fruitsmaken is dit er een die je zeker moet proeven! Deze tabak produceert grote rookwolken met een duidelijke zoete smaak. De buzz is gemiddeld.

User Rating:

5/5
(1 votes)

 

Related posts

Leave a Reply