Review Nakhla Mango

Mango buitenverpakking

Vandaag een review van een exotische vrucht, van een van de zeldzamere lijnen van Nakhla: Nakhla Fakhfakhina Mango.

Van wat ik lees aan Nakhla Fakhfakhina reviews, kan ik concluderen dat deze lijn bestaat uit smaken met een zeer milde smaken, waarbij het robuuste naturel tabak smaak overheerst. En dit valt direct in lijn met mijn eigen bevindingen van de mango smaak.

Normaal gesproken heeft Nakhla een duidelijk geur, wat je al kunt ruiken als je het doosje in handen krijgt. Niet bij dit doosje. Zelf bij het openen ervan moet je je best doen om een vage geur van mango te ruiken.

 

Iets wat mij zeer tegen de scheen trapte, was dat de binnenverpakking niet goed afgesloten was. Deze was op 2 plekken open, waardoor het dus niet luchtdicht was. Gelukkig was het tabak qua vochtigheid niet benadeeld. (zie foto’s onderaan deze post)

Aangezien dit mijn eerste ervaring was met deze smaak en deze lijn van Nakhla, begon ik de sessie zonder te weten wat ik kon verwachten. De smaak was zeer, maar dan ook zeer, mild. De mango smaak was tijdens het inhaleren niet te proeven en in plaats daarvan proefde ik een zeer robuuste doch zachte naturel tabak smaak. In de nasmaak kon ik de subtiele mango smaak een beetje onderscheiden.

De rookontwikkeling kwam moeilijker op gang, maar eenmaal op gang waardeer ik deze matig tot gemiddeld. Wel viel het me op als ik een pauze van een minuutje nam, dat de rookontwikkeling weer een paar inhaleringen op gang moest komen.

De buzz was zeer matig in vergelijking met wat ik van Nakhla en andere drogere tabakken gewend ben.

 

 Merk  Nakhla
 Lijn  Fakhfakhina
 Smaak  Mango
 Nicotine  0,5%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 8,50
 Structuur  Zeer grof, veel takjes, relatief droog
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2 Cocobrico kolen
 Sessie duur  1 uur
 Reuk Zeer subtiele mango geur, bijna niet te ruiken
 Smaak Ontzettend mild en dan niet tijdens het inhaleren, maar in de nasmaak.
 Rookontwikkeling Matig
 Buzz Gemiddeld

 

Review Nakhla Mango Reviewed bySayna on .

In een woord kan ik deze tabak/smaak omschrijven als:apart. Het is totaal anders dan wat ik normaal gewend ben met de normale of de mizo lijn. Het proeft meer naturel tabak en in de nasmaak een zeer milde mango smaak.

Ik heb de sessie na een klein uurtje stopgezet, aangezien ik er niet echt lekker van kon genieten. Dit heeft dus niet te maken met het tabak dat niet lang meegaat.

Lijkt het je een leuke ervaring om toch deze tabak te proberen: Ga je gang. Ik weet in ieder geval dat deze lijn niet voor mij is weggelegd, aangezien ik van een lekkere proefbare smaak hou met een lekkere sterke buzz.

Rating: 2.15

Nakhla Fakhfakhina Mango beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Apart

In een woord kan ik deze tabak/smaak omschrijven als:apart. Het is totaal anders dan wat ik normaal gewend ben met de normale of de mizo lijn. Het proeft meer naturel tabak en in de nasmaak een zeer milde mango smaak.

Ik heb de sessie na een klein uurtje stopgezet, aangezien ik er niet echt lekker van kon genieten. Dit heeft dus niet te maken met het tabak dat niet lang meegaat.

Lijkt het je een leuke ervaring om toch deze tabak te proberen: Ga je gang. Ik weet in ieder geval dat deze lijn niet voor mij is weggelegd, aangezien ik van een lekkere proefbare smaak hou met een lekkere sterke buzz.

User Rating:

/5
(0 votes)

Related posts

Leave a Reply