Review Nakhla Mandarijn

Mandarijn buitenverpakking

Hebben jullie ooit een pakje tabak in handen gehad waarbij je een gezonde angst ervaarde door de geur ervan? Met Nakhla Mandarijn had ik er zo een.

Het eerste schrikmoment had ik toen ik de prijs hoorde: €5,80. Op het moment dat ik een lagere prijs hoor dan met andere pakjes, dan denk ik altijd meteen bij mezelf: Wat is er mis met dit pakje, dat het goedkoper is dan de rest? Afijn, het was goedkoop en ik heb de smaak nooit eerder geprobeerd. Wat kan er misgaan?

 

Tijdens het openen kun je al de vage geur van een citrusvrucht onderscheiden. Bij het openen weet je bijna niet wat je overkomt. Je wordt overdonderd met een citrus/kruidig-achtige geur wat je tegenkomt in een hippiezaak met wierook en andere doordringende vreemde geuren. WOW. Hier sloeg de angst toe!

Dappers als ik was zette ik toch door en liet me niet kennen. Tabak netjes uit elkaar getrokken als een baas, waarbij ik natuurlijk weer de overvloedige takjes tegenkwam die Nakhla heel genereus verpakt heeft.

Het rook dat ervan af kwam was niet heel denderend, maar de buzz was dan weer wel Nakhla-waardig. Na een anderhalf uur was ik deze smaak zat en heb ik de sessie beëindigd.

Al bij al is het niet een tabak dat ik iemand direct zou aanraden.

 

Tabak


Merk: Nakhla
Lijn: Normaal
Smaak: Mandarijn
Nicotine: 0,5%
Teer: 0,0%
Structuur: Zeer grof, veel takjes, vochtiger dan normaal

Prijs: € 5,80
Verkrijgbaar: Sigarenboer

Setup


Waterpijp: Elmas
Tabakskop: Klei ongeglazuurd
Slang: Glass Palace
Kool: 2 cocobrico kokosnoot
Accessoire: Kaloud Lotus, Diffuser

Sessie


Reuk: Doordringende citrus/kruidig achtige geur
Smaak: Meer kruidig met een citrus ondertoon.
Rook: Matig
Buzz: Sterk
Duur: 1,5 uur

 

Review Nakhla Mandarijn Reviewed bySayna on .

Geen smaak dat ik iemand zou aanraden, voor de waterpijp avonturiers die wel van een beetje experminteren houdt is dit een leuke intermezzo van de rest van de smaken.

Dit gezegd hebbende, moet ik wel toegeven dat ik helemaal geen voorstander ben van citrusvruchten, dus mijn mening over deze smaak is niet geheel onverwacht.

Matige rook met een sterke buzz.

Rating: 2.5

Nakhla Mandarijn beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Niet aan te raden

Geen smaak dat ik iemand zou aanraden, voor de waterpijp avonturiers die wel van een beetje experminteren houdt is dit een leuke intermezzo van de rest van de smaken.

Dit gezegd hebbende, moet ik wel toegeven dat ik helemaal geen voorstander ben van citrusvruchten, dus mijn mening over deze smaak is niet geheel onverwacht.

Matige rook met een sterke buzz.

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply