Review Nakhla Karamel

Nakhla-Hookah-Tobacco-250g-Box-Caramel-LVandaag review ik de smaak Karamel van Nakhla el Basha. Voor mij was het de eerste keer dat ik een smaak uit de El Basha lijn van Nakhla probeerde en ik moet zeggen dat ik er geen fan van ben.

De geur was opzich niet slecht, de karamel smaak was duidelijk aanwezig en de tabak was vochtiger dan de normale lijn.

Ik vermoed dat de El Basha lijn voornamelijk bestaat uit smaken waarbij je meer het tabak proeft (robuuste smaken) met wat natuurlijkere smaak ondertonen. Mocht ik in de toekomst nog meer El Basha tabakken tegenkomen, dan zal ik dit zeer zeker toetsen.

Groot pluspunt is uiteraard dat de buzz zeer sterk aanwezig was gepaard met een goede rookontwikkeling.

Tabak


Merk: Nakhla
Lijn: el Basha
Smaak: Caramel
Nicotine: 0,5%
Teer: 0,0%
Structuur: Grof, weinig takjes

Prijs: €6,25
Verkrijgbaar: Sigarenboer

Setup


Waterpijp: Elmas
Tabakskop: Generieke geglazuurde tabakskop
Slang: Glass Palace
Kool: 2 cocobrico kokosnoot
Accessoire: Kaloud Lotus, Diffuser

Sessie


Reuk: Zachte robuust zoete geur
Smaak: Zeer robuust, je proeft meer tabak smaak dan de zoete karamel smaak
Rook: Zeer vol
Buzz: Sterk
Duur: 1,5 uur
Review Nakhla Karamel Reviewed bySayna on . Voor de mensen die kunnen genieten van de meer robuuste smaken in plaats van de zoete smaken, is dit een goede tabak om te proberen. Voor mij was het helaas te robuust om er echt van te genieten (Ben meer een zoetekauw) Rating: 2.7

Nakhla El Basha Karamel beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Robuust
Voor de mensen die kunnen genieten van de meer robuuste smaken in plaats van de zoete smaken, is dit een goede tabak om te proberen. Voor mij was het helaas te robuust om er echt van te genieten (Ben meer een zoetekauw)

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply