Review Nakhla Chocomint

Chocomint buitenverpakkingVandaag heb ik een speciale smaak voor de review, namelijk Nakhla Chocomint van de Sheherazade lijn.
De Nakhla sheherazade lijn onderscheid zich van de normale lijn door wat afwijkende smaken aan te bieden, waaronder Chocomint, Kaneel, Earl grey, etc. Ook is de smaak van deze lijn van meer aanwezig dan de normale lijn.

Bij het openen van de buitenverpakking wordt ik begroet met een intrigerende geur van chocolade met een frisse ondertoon van mint. Bij het openen van de binnenverpakking komt de mint geur al wat duidelijker naar voren.

Het tabak structuur is vrijwel hetzelfde als de normale lijn, met als kleine afwijking dat deze iets vochtiger en plakkerig is.

Het is een verrassende smaak, vooral als je de traditionele fruitsmaken gewend bent. Bij de initiele indruk tijdens het klaarmaken van de tabakskop ontwikkelde ik de indruk dat het een zoete smaak zou zijn, waarbij mint een kleinere rol zou spelen. Dit was echter niet helemaal het geval, de mint smaak nam al snel de leiding, waarbij de chocolade meer in de nasmaak te vinden was.

 

After EightNet als bij elke mint mix heb ik mijn ice hose tip al klaarliggen om halverwege de sessie te kijken of dit een positief effect heeft op de smaakbeleving. Zoals verwacht kwam de mint smaak meer tot zijn recht met de ice hose tip, echter werd de zoete ondertoon vrijwel helemaal gefilterd hierdoor. Ook in de nasmaak was de chocolade smaak verdwenen.

Bij gebrek aan voorbereiding heb ik helaas geen bijpassende snacks gekocht. Ik had deze smaak graag geprobeerd met de after eight chocolaatjes.

 

 

 

 

 Merk  El Nakhla
 Lijn  Sheherazade
 Smaak  Chocomint
 Nicotine  0,5%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 6,25
 Structuur  Grof, paar takjes, iets vochtiger dan de normale lijn
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2 Cocobrico kolen
 Sessie duur  2 uur
 Reuk Chocolade met een duidelijke mint ondertoon, net als after eight chocolade
 Smaak Fris, chocolade meer in de nasmaak.
 Rookontwikkeling Vol
 Buzz Gemiddeld

 

 

Review Nakhla Chocomint Reviewed bySayna on .

Een smaak dat ik zeker niet elke dag rook, maar toch een bijzondere smaak. Ik verwachtte een zoete chocolade smaak met een kleine frisse ondertoon, maar tegen de verwachting in was het een frisse smaak met een zoete ondertoon. Geen koude mint explosie, maar een friszoete smaak.

Deze smaak heeft mij echter wel nieuwsgierig gemaakt naar de rest van deze lijn. Zodra ik mijn handen hierop kan leggen zullen de reviews snel volgen!

Rating: 3.25

Nakhla Sheherazade Chocomint beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Friszoet

Een smaak dat ik zeker niet elke dag rook, maar toch een bijzondere smaak. Ik verwachtte een zoete chocolade smaak met een kleine frisse ondertoon, maar tegen de verwachting in was het een frisse smaak met een zoete ondertoon. Geen koude mint explosie, maar een friszoete smaak.

Deze smaak heeft mij echter wel nieuwsgierig gemaakt naar de rest van deze lijn. Zodra ik mijn handen hierop kan leggen zullen de reviews snel volgen!

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply