Review elektrische kookplaat

Ik heb dit product slechts eenmaal gebruikt, maar dusdanig onder de indruk dat ik er direct een review over schrijf.

Normaal gesproken leg ik de kolen eerst op het fornuis en ondertussen maak ik de waterpijp grondig schoon en gereed voor de volgende sessie. Ook deze keer week ik niet af van mijn werkwijze.

 

Een ding waar ik niet op berekend was, was dat de kookplaat vele malen efficiënter werkt dan mijn gasfornuis. De helft was al klaar terwijl ik net klaar was met het schoonmaken van de waterpijp. Snel de kolen omgedraaid en verder met het opzetten van de waterpijp.

De kolen waren al binnen 5 minuten roodgloeiend, terwijl ik nog niet klaar was met het gereed maken voor de aankomende sessie.

Eenmaal gereed, waren de kolen al mooi roodgloeiend en kon ik direct mijn sessie starten. Na gebruik moet je niet vergeten om de kookplaat uit te draaien of de kabel uit het stopcontact te trekken. De kookplaat is dan nog gloeiend heet, maar is na enkele minuten al goed afgekoeld.
Dit product is zijn geld meer dan waard!

 Merk  Gerash
 Lijn  Elektrische kookplaat
 Watt  667
 Standen  5
 Diameter  10 cm
 Kabel lengte  1 m
 Prijs  € 19,95

 

Review elektrische kookplaat Reviewed bySayna on .
Dit product is geweldig! Niet alleen qua gemak, maar ook qua efficiëntie. Je kolen zijn binnen enkele
minuten roodgloeiend.
Rating: 3.75

Gerash elektrische kookplaat beoordeling

Efficientie
Kabel lengte
Prijs
Must have!
Dit product is geweldig! Niet alleen qua gemak, maar ook qua efficiëntie. Je kolen zijn binnen enkele
minuten roodgloeiend.

User Rating:

/5
(0 votes)

Related posts

Leave a Reply