Review Al Fakher Mint

Al Fakher MintHeerlijke smaak die je standaard in je voorraad moet hebben! Het heeft een heerlijk verkoelend effect op je longen en is fantastisch in combinatie met de ice hose tip.

Om de verfrissende effect van mint te versterken gebruik je de ice hose tip, deze past op de grotere slangen zoals de Nammor slang.

Heb je een andere favoriete smaak, zoals dubbel appel, dan kun je deze voor de verandering mixen met mint om er een lekkere frisse draai aan te geven.

Drink hier nog eens water met ijsblokjes of gewoon ijskoud water bij en je hebt het hele plaatje compleet. Een warm drankje als munt thee is natuurlijk ook heerlijk. Laten we een lekker koud toetje als een ijsje erbij nemen en je avond kan niet meer stuk.

 

Tabak


Merk: Al Fakher
Lijn: normaal
Smaak: Mint / Munt
Nicotine: 0,5%
Teer: 0,0%
Structuur: Fijn, geen tot zeer weinig takjes, nat.

Prijs: €8,50
Verkrijgbaar: Sigarenboer

Setup


Waterpijp: Elmas
Tabakskop: Klei ongeglazuurd
Slang: Glass Palace
Kool: 2 cocobrico kokosnoot
Accessoire: Kaloud Lotus, Diffuser

Sessie


Reuk: Ruikt naar een vicks snoepje
Smaak: Zeer fris en even sterk als hoe het ruikt.
Rook: vol
Buzz: Sterk
Duur: 2 uur

 

Review Al Fakher Mint Reviewed bySayna on . Heerlijke smaak wat zich goed laat mixen met vrijwel elke smaak. De buzz van Al Fakher Mint is ook in het top segment. Ik heb ongeveer 2 uur van deze sessie kunnen genieten en had deze sessie nog langer kunnen aanhouden. Zelfs op het einde was de smaak nog even lekker as op het begin. Aanrader! Rating: 4.05

Al Fakher Mint beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Heerlijk fris
Heerlijke smaak wat zich goed laat mixen met vrijwel elke smaak. De buzz van Al Fakher Mint is ook in het top segment. Ik heb ongeveer 2 uur van deze sessie kunnen genieten en had deze sessie nog langer kunnen aanhouden. Zelfs op het einde was de smaak nog even lekker as op het begin. Aanrader!

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply