Review Al Fakher Kers

al_fakher_kersKers is niet een smaak dat ik elke dag zou roken, maar het staat zeker garant voor een lekkere sessie. Het rook zelf heeft wat minder de kersen smaak, maar de nasmaak is zeker duidelijk kers. Tijdens deze sessie had ik een lekker sapje dat in dezelfde lijn ligt. (dubbel friss framboos & cranberry)

 

 

 Merk  Al Fakher
 Lijn  Normaal
 Smaak  Kers
 Nicotine  0,05%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 9,-
 Structuur  Tussen fijn en grof, geen tot zeer weinig takjes, nat
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Nammor slang
 Kaloud Lotus
 2  Cocobrico kolen
 Sessie duur  2 uur
 Reuk  Zeer overweldigend, zeer doordringende kersen geur
 Smaak  Minder dan de reuk, nasmaak is duidelijk kers
 Rookontwikkeling  Redelijk
 Buzz  Weinig

 

 

Review Al Fakher Kers Reviewed bySayna on . In vergelijking met hoe het tabak ruikt, was het een zwakke smaak tijdens het roken, maar zeker niet vies. Ik zal deze smaak na dit pakje van 50 gram waarschijnlijk in de nabije toekomst niet opnieuw aanschaffen, maar het zal ooit zeker weer in mijn tabakskom belanden. Ook heeft het naar mijn smaak een zeer matige buzz. Rating: 2.9

Al Fakher Kers beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Niet slecht
In vergelijking met hoe het tabak ruikt, was het een zwakke smaak tijdens het roken, maar zeker niet vies. Ik zal deze smaak na dit pakje van 50 gram waarschijnlijk in de nabije toekomst niet opnieuw aanschaffen, maar het zal ooit zeker weer in mijn tabakskom belanden. Ook heeft het naar mijn smaak een zeer matige buzz.

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply