Review Al Fakher Herbal Druif

Buitenverpakking

Dit keer een review van een product waar ik persoonlijk geen grote fan van ben: Herbal tabak.
Een dagje uit naar de bazaar in Beverwijk, leidde mij tot het gebied met de Oosterse markt, alwaar mijn aandacht getrokken werd door een winkeltje met allerlei tabak. Waaronder een selectie herbal tabak van Al Fakher. Zoals gewoonlijk kon ik mijn hoofd niet koel houden en kocht ik meteen 10 pakjes voor de afgesproken prijs van €40,-

 

 

Wat mij direct opviel bij het openmaken van de verpakking, is dat het herbal tabak een andere kleur heeft dan de normale tabak. In plaats van de rode Al Fakher tabak die je normaal ziet, is deze tabak bruin van kleur.

Je krijgt er zeer degelijke rookwolken uit, maar helaas niet hand in hand met een zalige buzz.

Zoals gezegd ben ik geen grote fan van herbal producten, puur om het feit dat je er geen buzz van krijgt. Het voelt voor mij niet als een ‘echte’ sessie. Dit is dan ook de reden waarom ik deze sessie na 30 minuten afgekapt heb.

Er zullen ongetwijfeld mensen rondlopen die herbal kunnen waarderen voor de redenen waarom het bestaat, namelijk een gezondere sessie. Ik ben daar niet eentje van.

 Merk  Al Fakher
 Lijn  Herbal
 Smaak  Druif
 Nicotine  0,0 %
 Teer  0,0%
 Prijs  € 4,-
 Structuur  Fijn, geen takjes, nat
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2  Cocobrico kolen
 Sessie duur  0,5
 Reuk  Zeer aanwezige en zoete geur.
 Smaak  Zuur met een zoete ondertoon.
 Rookontwikkeling  Vol
 Buzz  Geen

 

Review Al Fakher Herbal Druif Reviewed bySayna on . Herbal, voor mij een grote NEE! Voor de mensen die de gezondere pad binnen de waterpijp wereld kiezen is dit een goede optie. Deze smaak zorgt voor een goede rookontwikkeling met een zoetzure druivensmaak. Rating: 2.5

Al Fakher Herbal Druif beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Buzzloos
Herbal, voor mij een grote NEE! Voor de mensen die de gezondere pad binnen de waterpijp wereld kiezen is dit een goede optie. Deze smaak zorgt voor een goede rookontwikkeling met een zoetzure druivensmaak.

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply