Review Al Fakher Energiedrank

Energie drank buitenverpakkingDeze keer de beurt aan een zeer apart smaak en naast cola, de enige dranksmaakje. (I.i.g. in Nederland)
Ik was ietwat sceptisch over deze smaak en verwachtte niet dat het voor herhaling vatbaar zou zijn. Bij het openen van het pakje ruik je al wel een lekkere zoete red bull geurtje, wat mijn hoop voor deze sessie ten goede kwam.

In tegenstelling tot de zoete geur van het tabak, was het daadwerkelijk roken alles behalve zoet. De smaak ging meer richting Zuur/Bitter, wat voor een zoetekauw als ik een minpuntje betekent.

Desalniettemin was het geen onplezierige smaak en heb ik toch genoten van deze sessie. Ik kreeg in het begin een vreemde sensatie wat ik het beste kan omschrijven als een kleine tinteling in mijn tong. Geen idee of dit komt omdat ik de laatste dagen wat minder rook, of dat dit een karakteristiek is van deze smaak.

Zoals normaal komt er een goede, volle rook vanaf met als verrassing en bovengemiddelde buzz in vergelijking met andere Al Fakher smaken.

Tabak


Merk: Al Fakher
Lijn: normaal
Smaak: Energie drank
Nicotine: 0,5%
Teer: 0,0%
Structuur: Fijn, geen tot zeer weinig takjes, relatief droog i.v.m. andere Al Fakher smaken.

Prijs: €8,50
Verkrijgbaar: Sigarenboer

Setup


Waterpijp: Elmas
Tabakskop: Klei ongeglazuurd
Slang: Glass Palace
Kool: 2 cocobrico kokosnoot
Accessoire: Kaloud Lotus, Diffuser

Sessie


Reuk: Alsof je een red bull blikje besnuffelt
Smaak: Apart, niet zoet, tikkeltje bitter/zuur
Rook: vol
Buzz: Sterk
Duur: 1,5 uur
Review Al Fakher Energiedrank Reviewed bySayna on . Een aparte smaak, niet zoals je gewend bent van de meer mainstream smaken. Rook je vaak en veel dan is dit een plezierige afwisseling. Ik zou deze smaak niet zo snel mixen met andere smaken, maar het is wellicht een leuk idee om de vaas te vullen met een water/red bull mix. Rating: 3.45

Al Fakher Energiedrank beoordeling

Smaak
Geur
Rook
Buzz
Leuke afwisseling
Een aparte smaak, niet zoals je gewend bent van de meer mainstream smaken. Rook je vaak en veel dan is dit een plezierige afwisseling. Ik zou deze smaak niet zo snel mixen met andere smaken, maar het is wellicht een leuk idee om de vaas te vullen met een water/red bull mix.

User Rating:

/5
(0 votes)

 

Related posts

Leave a Reply