Review Al Fakher Dubbel Appel

Al Fakher double appleHet is nu de beurt aan de befaamde dubbel appel smaak van Al Fakher. Zoals bekend is dubbel appel een mix van appel, drop en anijs.

Dit pakje is mij vandaag cadeau gedaan door een toffe collega (Bedankt!), die ook wel van een waterpijpje op zijn tijd houdt, dus bij deze een sessie in zijn naam.

De buitenverpakking is een typische Al Fakher doosje, met een typische binnenverpakking, tot dusver geen verrassingen. Ook het tabak heeft de rode kleur, zoals de meeste smaken van Al Fakher. Bij het openen van de binnenverpakking, wordt je verwelkomd door de heerlijke dubbel appel geur. Geen doordringende geur, maar toch zeer sterk.

Vanaf het moment van roken, en dan bedoel ik dat de sessie echt gaande is met goede rookontwikkeling, krijg je direct een smaakexplosie. Wat een enorm lekkere smaak!

Wil je een pure appel smaak, dan zou ik eerder voor Nakhla Appel gaan (niet dubbel appel), wil je een lekkere variant ervan dan is dit jouw smaak!

Deze smaak komt met een lekker milde buzz, niet een waar je van je stoel af valt, maar je krijgt toch een licht gevoel in je hoofd ervan.

Update: Na deze smaak meerdere malen gerookt te hebben, heb ik gemerkt dat de buzz toch iets steviger is dan de eerste keer dat ik het rookt. Hierbij geef ik de buzz een score  van de in plaats van een 3.

 

 Merk  Al Fakher
 Lijn  Normaal
 Smaak  Dubbel appel / Twee appels
 Nicotine  0,05%
 Teer  0,0%
 Prijs  € 9,00
 Structuur  Fijn, geen tot zeer weinig takjes, nat
 Setup  Elmas waterpijp
 Kleien tabakskop
 Glass Palace slang
 Kaloud Lotus
 2  Cocobrico kolen
 Sessie duur  2 uur
 Reuk  Mix van appel en drop met een stille hint anijs
 Smaak  Heel zoet, smaakt exact zoals het ruikt.
 Rookontwikkeling  Vol, 8 op een schaal van 10
 Buzz  Gemiddeld, 6.5 op een schaal van 10
  • Al Fakher dubbel appel tabak buitenverpakking
  • Al Fakher dubbel appel binnenverpakking
  • wpid-dsc_0540.jpg
  • Al Fakher dubbel appel tabak structuurAl Fakher dubbel appel tabak structuur

[wp-review]

 

Related posts

Leave a Reply