Premium Punten Verdienen

Dus jij hebt interesse om Premium Punten te verdienen om deze te verzilveren voor nog meer producten om te reviewen? Top! Lees hieronder verder hoe je makkelijk en snel deze Premium Punten kunt verdienen.

 

Video reviews

Omdat wij waarde hechten aan professionaliteit, zal niet zomaar iedere video review / how-to op ons Youtube kanaal geplaatst worden. Om een slechte video review te voorkomen, hebben we hieronder een aantal eisen gesteld waaraan de video ten minste dient te voldoen:

 • Het beeldmateriaal moet van goede kwaliteit zijn (HD) zodat alles goed zichtbaar en duidelijk te horen is.
 • Zowel de website van H2joy en Premium-Hookahs als de naam van het product moeten duidelijk genoemd worden. (Je kunt in het begin van het filmpje aankondigen waar je de producten van hebt gekregen / gekocht en dat je de review maakt voor het H2joy publiek.)
 • Geef de kijker zoveel mogelijk informatie en details. Beschrijf de smaak / dikte van de rook / zuigkracht / airflow / restriction (trekt de slang of waterpijp gemakkelijk) / afwerking / gewicht / extra’s en alle andere zintuiglijke waarnemingen. Door dit te benoemen dik je de video op en dit maakt het voor kijkers leuker om het filmpje af te kijken.
 • Zorg voor een goede opbouw van de video. Zorg voor een inleiding; kern en een slot met een conclusie (dit geldt met name voor product reviews).
 • Noem geen prijzen. De prijzen kunnen van tijd tot tijd veranderen waardoor het filmpje na verloop van tijd niet meer klopt met de werkelijkheid.
 • Zorg ervoor dat het filmpje voor alle kijkers interessant blijft.
 • Wees objectief; eerlijk en onderbouw!

Opbouw van je video

– Stel jezelf voor
– Introduceer je video (Ik maak deze video review van Product X voor H2joy. Het product heb ik aangeschaft op www.premium-hookahs.nl)
– Beschrijf het product met al je zintuigen (Wat zie je, Wat voel je, Wat proef je, Wat ruik je, Wat hoor je, Hoe doet het je voelen)
– Welke opstelling gebruik je om te demonsteren, vertel wat over je opstelling.

 

Wees creatief!

Behalve de bovenstaande, minimale randvoorwaarden verwachten we ook dat je creatief bent. Zorg ervoor dat de video, behalve informatief, ook leuk is om te bekijken. Hier een paar tips om de video op te leuken:

 • Korte video/geluids effecten (Met mate)
 • Vertel over jezelf; geschiedenis van het product etc.
 • Unieke/mooie locatie/achtergrond
 • Verschillende camera hoeken

Voorbeeld:
Tijdens het opnemen van een video review over een Aladin waterpijp ben je bezig met het uitpakken van de Nakhla Aardbei tabak. Tijdens het klaarmaken van de tabakskop en het verkruimelen van de Aardbeien tabak, kun je bijvoorbeeld zeggen dat de geur van de tabak je doet denken aan de Bubblegum kauwgom die je vroeger altijd kocht (dit is maar een voorbeeld!). Of dat je nu even Aardbei tabak gebruikt omdat je favoriete smaak: AL Fakher double apple, op is. Je kunt dan nog dieper doorgaan en vertellen dat je nog even een oplossing moet bedenken, want je wilt geen aardbei smaak met je dubbel appel slang roken, en je hebt geen extra slang op het moment.

Alle bovengenoemde extra tips, en informatie die wat zeggen over jouw manier van waterpijp roken en waterpijp roken in het algemeen, maken het filmpje leuk en interessant. Hiermee breng je een emotie over en dat is hetgeen waar het om gaat bij waterpijp roken!

 

Productinformatie opzoeken

Als je een product review maakt, is het natuurlijk belangrijk dat alles wat je over dit product verteld ook klopt. Bovendien is het voor de kijker interessant als je achtergrond informatie kunt vertellen over het product (waar wordt het gemaakt, waaruit bestaat het product, merk etc.). Deze informatie kun je vinden op onze website, maar ook op vele andere (vaak Amerikaanse) websites zoals bijvoorbeeld hookahpro.com. Gebruik Google om deze informatie te vinden of bekijk andere video reviews over het product op Youtube. Lees ervaringen van andere gebruikers (laat je hier uiteraard niet door beïnvloeden) en lees jezelf goed in!

 

Video uploaden / opsturen

Er zijn vele gratis upload websites waar je je video kunt uploaden. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Dropbox of Google Drive. Deel vervolgens de link met: info@h2joy.nl
Mocht je video na een aantal dagen nog niet gepubliceerd zijn, stuur dan een mail naar het bovenstaand mailadres.

Beloning

Als we je filmpje op ons Youtube kanaal plaatsen storten we als dank 300 Premium punten op je klantaccount.

Beloning voor Engelstalige reviews:
Omdat we ook buiten Nederland graag onze prachtige producten willen verkopen, zijn we op zoek naar goede Engelstalige video reviews. Als jij goed en duidelijk Engels spreekt (het liefst accentloos), geven we de voorkeur aan een Engelstalige review. We geven hiervoor dan ook een hogere Premium punten beloning: 450 Premium punten!

H2joy wenst je veel succes en vooral veel plezier met het maken van een video review! :-)