Waterpijp tabak merken

Er zijn tegenwoordig zoveel tabak producenten en tabak merken, dat het makkelijk is om door de bomen het bos niet meer te zien. De meest ervaren merken vinden hun oorsprong in het midden oosten, wat ook niet meer dan logisch is aangezien de waterpijp ook oorspronkelijk uit het midden oosten komt.

Hieronder vind je een lijst met de tabak merken die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Al Fakher

Al Fakher is een van de meest populaire en bekende merk op de markt. De Al Fakher is verkrijgbaar in twee verschillende lijnen, namelijk de normale lijn en de Golden lijn. Ze hebben een bijtijds assortiment, waarvan een klein deel verkrijgbaar is op Nederlandse bodem.

Deze smaken zijn in Nederland te verkrijgen:
– Appel
– Dubbel Appel
– Red Bull
– Aardbei
– Mint
– Kersen
– Druiven
– Cocktail
– Watermeloen

 

Al Waha

Al waha is een vrij bekend merk en staat bekend om een medium buzz van gemiddelde kwaliteit. Ook is het een relatief goedkope tabak merk.

Layalina

Layalina is een tabak merk waarvan het assortiment varieert van unieke smaken tot de bekendere populaire smaken. Ook Layalina bestaat uit twee lijnen, namelijk de normale lijn en de Golden lijn. De Golden lijn is de premium variant welke bestaat uit enkele unieke mixen.

Nakhla

Nakhla is met uitstek het meest populaire merk waterpijp tabak. Het bedrijf begon in 1913 en is het meest gerookte merk.

Nakhla biedt alles aan, varierend van traditionele tabakken zoals Zaghloul, tot de Mizo lijn welke ontworpen zijn om te concurreren met andere moderne merken en smaken.

De smaken die in Nederland te koop zijn:
– Sweet melon
– Dubbel Appel
– Citroen
– Drop
– Aardbei
– Kers
– Pistache
– Perzik
– Mint
– Cola
– Banaan
– Appel
– Mizo Blueberry
– Mizo Framboos
– Mixed fruit
– Mizo Druiven
– Sex on the beach
– Gum
– Mizo Watermeloen
– Mango
– Cappuchino

Soex Shisha Tobacco

Een van de eerste herbal merken die populair werd op de markt.

De volgende smaken zijn in Nederland verkrijgbaar:
– Dubbel Appel
– Mint

Starbuzz

Starbuzz werd opgericht in 2005 en is sindsdien een van de meest populaire merken in de moderne waterpijp tabak wereld. Deze tabak produceert grote rookwolken en heeft een zeer sterke smaak.