Hoe H2joy gaat veranderen

Daar ben ik weer. Jep. Ik heb jullie ook gemist. Hoewel de activiteiten op de website de laatste tijd op een erg laag pitje stonden is er achter de schermen enorm veel gebeurd. In deze blog zal ik jullie op de hoogte brengen van de belangrijkste gebeurtenissen.

 

H2joy is nog steeds H2joy. Dat wil zeggen dat we nog steeds verdomd cool zijn, wij de leukste waterpijpen hebben en garant staan voor ‘anders dan anders’. Maar wat is er dan wel veranderd? Om te beginnen is H2joy veranderd van eigenaar. Rico Hendriks en ik (Aziz Bokazini) stonden drie jaar geleden aan de wieg van wat vandaag het grootste online waterpijp platform van Nederland is. Nu werd het tijd voor een nieuwe stap. We hebben het stokje overgedragen aan Sherrief Hefny. Hij zal het roer vanaf hier overnemen, en de koers die hij zal varen zal niet veel afwijken van de koers die al was ingezet. Want, never change a winning team!

Het was mooi om te zien hoe deze website van niets is uitgegroeid tot wat het vandaag de dag geworden is. Nog mooier is om te zien hoe de waterpijp in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een product dat massaal is omarmd door Nederland. Waar er drie jaar geleden nog maar drie waterpijpcafés waren in Nederland, zijn dat er nu ruim 130. Nederland is aan het lurken mensen. Lurken aan de waterpijp.  Alleen in een zolderkamer, met de ouders op de bank, samen met vrienden in het park of gewoon ergens in een willekeurig restaurant. Dat zijn mooie stappen. Jullie zijn daar niet alleen getuige van geweest, nee, jullie hebben hier aan bij gedragen. H2joy had ook de eer om er een steentje aan bij te dragen.

Nog steeds word ik dagelijks gebeld door mensen met een vraag over de waterpijp in het algemeen of voor een interview en anders wel om een geplaatste bestelling in de webshop. Nog steeds verlopen de eerste seconden van het gesprek zo: ‘Hallo, spreek ik met iemand van Ha twee Joy?…. Of, H twee O. Sommigen maken het helemaal mooi. Die vragen me dan: ‘Hallo, spreek ik met Ha..uhm.. Eech twee Oi’. Hilarisch vind ik dat. Ik ga het nog een keer uitleggen. Je schrijft H2joy, maar je spreekt uit: Eetsj Toe Dzjoy. Nu dat gezegd te hebben, kunnen we kijken naar wat er nog meer veranderd is.

Ohja. Het assortiment wordt op zeer korte termijn uitgebreid. De nieuwe eigenaar van H2joy is namelijk een ware waterpijp visionair. Ik wist ook niet dat ze bestonden, totdat ik hem tegenkwam. Hij heeft oog voor detail en rookt graag alleen topnotch shit! Om die reden heeft hij zijn oog laten vallen op waterpijpen uit Egypte die, let op, met de hand worden gemaakt. Super sterke waterpijpen die altijd de aandacht trekken vanwege hun sierlijke vertoning. Maar belangrijker dan het uiterlijk, ze roken echt perfect! Vorige week werd ik in het Westerpark getrakteerd op deze waterpijp. Potverdomme wat was-ie goed. Je weet hoe zo een middag verloopt. Binnen het half uur trokken we belachelijk veel kijks, en nog een half uur later kwamen mensen vragen of ze ook mee mochten roken. Een heerlijke sfeer in het Westerpark was het logisch gevolg. Nu staat die waterpijp bij mij in de huiskamer. Dat is het voordeel van mooie waterpijpen. Binnenkort is deze waterpijp ook verkrijgbaar in de webshop. Cool he?

Op het gebied van social media gaat er ook veel gebeuren. Zo zal de facebook fanpage meer betrokken worden bij de website en vice versa. Er zullen met grote regelmaat prijzen te winnen zijn, coole gadget worden weggegeven en je zult van tijd tot tijd uitgenodigd worden voor de meest extravagante waterpijp party’s!! Hou die shit in de gaten, I’m telling ya.

Verder gaat er gelukkig niet heel veel veranderen want ik zal lekker blijven schrijven voor H2joy als hobbyist. Ik ben tenslotte een wateprijper for life dus ik zal vaak genoeg mijn ervaringen delen met jullie. Als er nieuwtjes zijn breng ik jullie op de hoogte en als ik me verveel zal ik jullie vervelen met mijn verveling.

Kortom, er verandert het een en ander, maar echt ingrijpende veranderingen zullen uitblijven. Jullie zullen wel meer betrokken worden bij de activiteiten van H2joy welke er echt zitten aan te komen en het assortiment wordt nog beter. Terwijl ik dit schrijf besef ik me dat jullie eigenlijk de grote winnaars van deze overname zijn. Gefeliciteerd met deze overwinning! Neem nog een waterpijp, met het mooie weer. Geniet ervan en blijf geregeld terugkomen. Zeg eerlijk, dat is gewoon gezellig?

Aziz Bokazini

Related posts

Leave a Reply